Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mateo u centru pažnje

Kovačić na meti ljutih gradskih suparnika: Inter traži pojačanja u Parizu

Hrvatski veznjak u redovima Real Madrida Mateo Kovačić na meti je brojnih europskih klubova.

Mateo Kovačić i Angel Di Maria (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sportski direktor Intera Piero Ausilio bio je na uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida. Ausilio je došao u Pariz kako bi uživo pogledao četiri transferne mete Intera u ljetnom prijelaznom roku, piše Corriere dello Sport.

Inter navodno želi vratiti hrvatskog reprezentativca Matea Kovačić kojeg je prodao Realu u kolovozu 2015. za 31 milijun eura. Kovačića navodno želi i Interov gradski rival Milan, a već duže vrijeme spekulira se da je na radaru Juventusa i Manchester Uniteda. Međutim, u ovom trenutku čini se da Real ne namjerava prodati Kovačića. Vidjet ćemo što će biti naljeto.

Tuttosport piše da je Inter opipavao puls Madriđana u zimskom prijelaznom roku, ali nije uspio ishoditi prodaju ili barem posudbu.
Sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli poveznica je s Kovačićem. Mirabelli je prije radio u Interu i veliki je obožavatelj hrvatskog reprezentativca.

U središtu Interova zanimanja ipak je Angel Di Maria, koji se nije proslavio na spomenutoj utakmici s Realom, a navodno bi Nerazzurri željeli dovesti još dvojicu PSG-ovih igrača – Javiera Pastorea i Presnela Kimpembea.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider