Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rješava se križaljka

Kovač otkrio što je rekao jednom od najboljih napadača svijeta te zaključio "slučaj Rebić"

Robert Lewandowski ''prihvatio'' je kako neće biti prodan nakon što je obavio razgovor s novim trenerom Bayerna Nikom Kovačem.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko Kovač naglasio je kako Bayern München nema interesa prodati Roberta Lewandowskog, dok je istodobno odbacio mogućnost za dovođenjem Ante Rebića.

Rober Lewandowski, koji je u četiri sezone zabio 106 pogodaka u Bundesligi za Bayern, u posljednje vrijeme često je povezivan s prelaskom u Real. No Kovač je otkrio da je razgovarao s 29-godišnjim napadačem o svojoj želji da ga zadrži u Münchenu.

''Istina je da smo Robert i ja razgovarali prošlog tjedna'', rekao je Kovač za Sport Bild te nastavio:

''Robert zna što mislim o njemu, cijeli klub zna njegove kvalitete, sigurno je među prva tri napadača na svijetu. Činjenica je da ga se nećemo odreći, to je ono što sam mu rekao. I Robert je to prihvatio.''
Jedan od igrača koji se spominjao kao novo pojačanje je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, kojemu je Kovač bio trener u Frankfurtu.

''Ante ima snažnu osobnost i veliki je igrač koji se sjajno razvio u posljednje dvije godine u Frankfurtu i nedavno na SP-u s Hrvatskom. Ali njegov transfer u Bayern nema smisla'', zaključio je Kovač.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider