Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio cilj za ovu sezonu

Kovač o usponu Eintrachta i interesu Bayerna: "Mnogi nam sada kucaju na vrata"

Razgovori s Nikom Kovačem ne mogu proći bez pitanja o Bayernu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Eintracht Frankfurta Niko Kovač napravio je pravo čudo s tim njemačkim klubom; Orlovi su hit sezone u Bundesligi i trenutno zauzimaju četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Kovač se sve češće spominje kao novi trener Bayerna; Jupp Heynckes uletio je kao ''vatrogasac'', a još nije jasno tko će voditi Bavarce sljedeće sezone. Razgovori njemačkih medija s Kovačem ne mogu proći bez pitanja o Bayernu, a tako je bilo i u posljednjem razgovoru za Kicker.

''Ne moramo razgovarati o Bayernu, ja sam pogrešna osoba za to. Imam ugovor do 2019. i ako ništa ne iskoči, ostat ću do kraja. Možete spekulirati dalje, ali najbolje je da zovete Bayern i pitate njih.''

Osim o Bayernu, Kovač je govorio i o usponu Eintrachta, koji se pod njegovim vodstvom vratio na nogometnu kartu Njemačke.

''Trenutno nam na vrata kucaju mnogi koji prije godinu-dvije nisu htjeli imati posla s nama'', rekao je, misleći na nogometne agente: Eintracht je nakon sjajnih rezultata postao poželjno odredište za mnoge nogometaše.

Do kraja sezone Eintracht čekaju teške utakmice: susreću se s Bayernom, Bayeron, Schalkeom i Hoffenheimom, ali Kovač se nada da će izdržati i plasirati se u Europu.

''Liga prvaka ili Europska liga – vidjet ćemo, ali ova momčad ima jedinstvenu priliku za taj uspjeh. Osim toga smo i u polufinalu Kupa'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider