Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi poraz u Bundesligi

Kovač frustriran velikodušnošću Bayerna: ''Ne samo da nismo iskoristili svoje šanse...''

Bayern je u petak doživio šok izgubivši prvu utakmicu sezone protiv ovogodišnjeg hita Bundeslige Herthe Berlin, ali Niko Kovač ostao je miran.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko Kovač inzistira na tome da nema razloga za paniku nakon što je Hertha u petak nanijela prvi poraz Bayernu u njegovom mandatu.

Bavarcima su presudila dva najraspoloženija igrača na startu Bundeslige, Vedad Ibišević i Ondrej Duda, koji su zajedno zabili već devet golova u prvenstvu od ukupno Herthinih 12. No Bayernu se taj poraz nadovezao na iznenađujući remi 1:1 kod kuće protiv Augsburga i sada je u opasnosti da prepusti vrh lige.

Kovač je bio frustriran s velikodušnošću svoje momčadi u oba kaznena prostora, Jerome Boateng je napravio prekršaj za najstrožu kaznu, a napadači nisu bili učinkoviti. Međutim, ne vidi razloga za alarm.

''Ne samo da nismo iskoristili svoje šanse, nego smo primili dva gola koja su se mogla izbjeći. Pogreške se događaju, ali ako ih budemo radili u Bundesligi, bit ćemo kažnjeni. Mislim da smo odigrali pristojnu utakmicu, ali rezultat to teško odobrava'', rekao je Kovač te nadodao:

''Poraz uopće nije problem. Oni koji poznaju Bayern, znaju da ćemo to lako prebroditi.''

Tim rezultatom Hertha je prekinula niz od 14 prvenstvenih utakmica bez pobjede protiv Bayerna.

Trener Pal Dardai smatra kako je pobjeda i više nego zaslužena.

''Vrlo smo zadovoljni našom pobjedom i izvedbom. U prvom poluvremenu smo igrali dobro i zabili u pravo vrijeme. U drugom dijelu smo se zaista borili za tu pobjedu i dali sve od sebe. Za nas je ovo veliki dan'', izjavio je mađarski stručnjak na klupi Herthe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider