Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Čeka nas puno posla''

Kovač postavio cilj uoči starta Bundeslige: Perišić ne može debitirati zbog kazne

Niko Kovač postavio je cilj Bayerna za novu sezonu u kojem je prvi zadatak obraniti naslova prvaka Bundeslige, jer u petak navečer otvara prvenstvo kod kuće protiv Herthe.

Niko Kovač i Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bavarci su prošle sezone osigurali sedmi uzastopni ligaški trofej, a Kovač inzistira na tome da je u novoj sezoni cilj nastaviti taj niz.

Hertha je prošlu sezonu završila na 11. mjestu s 35 bodova zaostatka za Bayernom i izgubila devet utakmica više. Ipak, unatoč nedavnoj dominaciji Bayerna, Kovač ne očekuje da će utakmica biti lagana.

''Tako je svake godine i nitko zapravo ne zna gdje stoji'', rekao je hrvatski stručnjak te nadodao:

''Ne smijemo precijeniti rezultate pripremnih utakmica. U petak nas čeka puno posla. Ali igramo kod kuće, imamo prvu utakmicu sezone u Bundesligi, i naravno da želimo započeti pobjedom. Želimo osvojiti naslov.''

gol expired Misteriozna ozljeda Andreja Kramarića: ''Pitanje je kada ću uopće moći trenirati'' divider

Kovač će na otvaranju Bundeslige biti bez Ivana Perišića, jer hrvatski reprezentativac mora odraditi suspenziju zbog žutih kartona iz Serie A u dresu Intera. Za bavarsku momčad također neće nastupiti Španjolac Javi Martinez zbog ozljede.

S druge strane, generalni direktor Herthe Michael Preetz vjeruje da njegova momčad mora napraviti nešto posebno kako bi pobijedila aktualne prvake.

''Ne znam ni postoji li momčad koja je posljednjih godina stvorila Bayernu poteškoće. Mi smo vjerojatno jedni od njih. Znamo da nam treba izvanredna izvedba'', rekao je Preetz.

Naime, u zadnjem dvoboju ovih dviju momčadi Hertha je uspjela upisati minimalnu pobjedu od 1:0, ali u četiri susreta prije toga Bayern je bio neporažen.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider