Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi u izolaciji

Koronavirus u svlačionici Hajduka: Zaraženi igrači i djelatnici kluba, upitne pripreme u Portugalu!

Hajduk je planirao glavni dio priprema za nastavak sezone odraditi u Portugalu gdje je dogovorio i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica (Ajax, Servette, Slavia Prag).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na redovitom testiranju igrača i djelatnika kluba na koronavirus, održanom ove srijede, Hajduk je saznao kako ima još petoricu zaraženih.

Riječ je o nogometašima, ali kako neslužbeno doznajemo, pozitivnih ima i među klupskim zaposlenicima koji su proteklih dana bili u kontaktu s prvom momčadi. U Hajduku je trenutno sedam zaraženih igrača i zbog toga su upitne pripreme za nastavak sezone, koje su planirane u Portugalu.

Splićani su, prema prvotnom planu, trebali otputovati na jug Portugala u subotu 8. siječnja i već u nedjelju odigrati prijateljsku utakmicu s Ajaxom.

Dogovoreni su i prijateljski susreti sa švicarskim Servetteom i praškom Slavijom, ali sada je to došlo pod znak pitanja i to ne samo zbog zaraze u Hajdukovoj svlačionici.

Naime, Švicarci su već otkazali dolazak u Portugal zbog problema s koronavirusom i s njima sigurno neće biti nikakve utakmice, a nekoliko zaraženih ima i Ajax.

Brač ili Istra?

U slučaju se da se tijekom četvrtka ili petka ispostavi da Hajduk ima još zaraženih prvotimaca, moglo bi se dogoditi da pripreme u Portugalu budu otkazane.

Tada bi se Splićani morali okrenuti alternativnim rješenjima. Jedno od njih je Istra, u kojoj će se pripremati dobar dio hrvatskih prvoligaša, a drugo je Brač na kojem se Hajduk i prošle zime pripremao za nastavak sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider