Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
država je već u lockdownu

Koronavirus pokosio nekoliko momčadi: Sprema li se novi prekid sezone u engleskom nogometu?

Engleski niželigaši već su tražili prekid sezone, a ako se rast broja novozaraženih pojavi i u drugim klubovima, lako moguće da to zatraže i prvoligaši.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što su ušli u novi "lockdown" u Engleskoj su se pojavili novi veliki problemi s odigravanjem utakmica. Nakon niželigaša Shrewsburyja i Derby Countyja veliki broj novozaraženih nogometaša koronavirusom pojavio se i u jednoj premierligaškoj momčadi - Aston Villi.

"Aston Villa može potvrditi da je zatvorila Bodymoor Heat trening centar nakon izbijanja koronavirusa unutar momčadi. Veliki broj prvoligaša i trenerskog osoblja dobio je pozitivne nalaze nakon rutinskog tesitranja i odmah su svi stavljeni u samoizolaciju. U tijeku su pregovori klupskih predstavnika s nogometnim savezom i Premierligom", stoji u priopćenju kluba iz Birminghama.

gol expired Novo postolje: Filip Zubčić briljantnom drugom vožnjom osvojio drugo mjesto u Adelbodenu! divider

Villa je ovog petka trebala igrati veliku utakmicu u FA Cupu protiv Liverpoola, no nakon što je otkazala jučerašnji trening, te otkrila da pregovara sa Savezom kako dalje, čini se da od okršaja neće biti ništa. 

Utakmica će vjerojatno biti odgođena, kao i još nekoliko njih ranije, no pitanje je kada će Villa moći "normalno" nastaviti trenirati i igrati utakmice.

Samim time se ponovno postavlja pitanje, pogotovo ako se koronavirus pojavi u još nekoliko momčadi Premierlige, treba li ponovno zaustaviti prvenstvo i čekati da se situacija primiri...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider