Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neslavna epizoda

Kopić želi dovesti bivšeg hajdukovca: Navijači ga najviše pamte po skandalu s pršutom

Rumunjski nogometaš Steliano Filip zadržao se tek godinu dana u Hajduku.

Steliano Filip (prvi slijeva) (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Željko Kopić je početkom prosinca predstavljen kao novi trener posrnulog velikana Dinamo Bukurešta s kojim ga čeka težak zadatak, borba za prvoligaški status.

Trenutno su pretposljednja momčad rumunjske lige, no dašak nade ulijevaju dvije vezane pobjede pred odlazak na polusezonu. Kako bi što prije nadoknadio bodovni zaostatak i pobjegao iz opasne zone, Kopiću trebaju pojačanja, a bacio je oko na Steliana Filipa.

Odnedavno je slobodan igrač, šest mjeseci prije isteka ugovora napustio je mađarski Mezokovesd i u potrazi je za novim klubom. Kako otkriva u razgovoru za rumunjski iAMSport ponuda ne manjka, no odbacio je mogućnost povratka u Bukurešt:

Igor Štimac Igor Štimac dobio veliko pojačanje: Ima više od 300 nastupa u Premier ligi divider

"Nema govora o mom povratku u Dinamo, jer najbolji igrač je Amzar, tako da im ne treba lijevi branič", kazao je Rumunj kojeg poznavatelji hrvatskog nogometa pamte kao bivšeg igrača Hajduka.

Na Poljudu je proveo tek godinu dana, stigao je u zimu 2018. godine za odštetu od 500 tisuća eura, no najviše ga se pamti po skandalu pred derbi s Dinamom kada je s još dvojicom igrača izbačen iz konkurencije prve momčadi.

Tada su na društvene mreže procurile fotografije na kojim se trojac Filip, Stipe Vučur i Andre Fomtischow može vidjeti u nimalo sportskom izdanju, uz alkohol, cigarete, kartanje i fete pršuta na čelu...

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider