Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi u Osijeku

Trener Hajduka prokomentirao iznenađenje u Maksimiru i otkrio gdje ide Futacs

Trener Hajduka Željko Kopić najavio je utakmicu s Osijekom u prvom kolu HNL-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka u nedjelju od 21 sat gostovanjem u Gradskom vrtu protiv Osijeka otvaraju novu sezonu HT Prve lige. Bijeli su u sezonu ušli pobjedom u 2. pretkolu Europske lige protiv Slavije na Poljudu.

No, fokus je sada usmjeren prema prvenstvu, hajdukovci su jučer odradili prvi trening nakon utakmice s Bugarima i započeli s pripremama za Gradski vrt.

„Apsolvirali smo i analizirali utakmicu protiv Slavije, u nedjelju krećemo s prvenstvom u kojem nas čeka zahtjevno gostovanje u Osijeku. Pripremamo se za taj susret, a danas u poslijepodnevnim satima ćemo odraditi trening prije polaska na put. Dvoboj sa Slavijom je ostavio tragove na pojedinim igračima pa ćemo nakon treninga vidjeti tko će igrati. Energija u momčadi je dobra, idemo odigrati dobru utakmicu i napraviti sve da dođemo do pravog rezultata. Napravit ćemo sve da dođemo do pobjede, nećemo kalkulirati. Uvijek gledamo da igra bude prava, da se nadograđujemo i preko toga dođemo do rezultata“, rekao je na konferenciji za medije uoči utakmice trener Hajduka Željko Kopić, a prenosi službena web stranica Hajduka.

Najvruća tema na Poljudu jest pitanje što je s mađarskim napadačem Futacsem?

„On radi po posebnom programu, a jedan dio s momčadi. Naša B momčad ima turnir Zmijavcima, ide tamo zajedno s još nekoliko igrača. Želja nam je da ima kontinuitet nastupa.“

Rudeš je iznenađujuće izvukao remi na Maksimiru protiv Dinama.

„Nisam gledao utakmicu tako da ne znam točno što se događalo na travnjaku, ali to pokazuje ono što stalno govorim, ako nisi pravi, bez obzira s kime igraš, lako upadneš u probleme. To je za ligu dobro, pokazatelj je da su sve momčadi konkurentne“, zaključio je trener Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider