Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener završio u bolnici

Kontroverzno suđenje izazvalo navijačke nerede na velikom susjedskom derbiju

Nemile scene viđene su u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje je igran veliki derbi između Zrinjskog i Sarajeva.

Incident na utakmici Zrinjski - Sarajevo (Screenshot)

Navijački izgredi obilježili su veliki susjedski derbi između Zrinjskog i Sarajeva. Po završetku utakmice gostujući pomoćni trener Muhamed Džakmić pogođen je kamenom u glavu, zbog čega mu je morala biti ukazana pomoć na travnjaku, nakon što je nepomično ostao ležati na tlu.

Taj incident bio je kulminacija lošeg suđenja Vladimira Bjelice tijekom cijele utakmice, a kap koja je prelila čašu kod navijača bilo je kontroverzno dosuđivanje jedanaesterca za Zrinjski. Nakon toga je bilo još ružnih startova, te nekoliko kartona, zbog čega su navijači svoje nezadovoljstvo počeli iskazivati bacanjem razno raznih predmeta na travnjak.

Uprava domaće momčadi najoštrije je osudila incident, za koji su prije svega krivi njezini navijači.

"HŠK Zrinjski izražava duboko žaljenje zbog nemilih događaja i neodgovornog ponašanja dijela gledatelja s tribine Zapad nakon utakmice HŠK Zrinjski - FK Sarajevo (2:2).

Naš Klub najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja na nogometnim terenima i ne želi tražiti nikakva opravdanja za neprihvatljivo iskazivanje nezadovoljstva i niskih strasti kojima nema mjesta u uljuđenom društvu.

Nažalost, takvo ponašanje neodgovornih pojedinaca je prouzročilo ozljedu člana stručnog stožera FK Sarajevo Muhameda Džakmića kojemu se i na ovaj način iskreno ispričavamo i kojemu naravno želimo brz i uspješan oporavak te da čim prije zaboravi nemili događaj."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider