Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je puno polemika

Transfer iz Dinama u AEK podigao puno prašine: "Ja se nisam uvrijedio"

Robert Ljubičić napustio je Dinamo i prešao u AEK iz Atene.

Proteklog tjedna dogodio se transfer Roberta Ljubičića iz Dinama u atenski AEK koji je imao puno konotacija. Mnogi navijači Modrih bili su razočarani tom prodajom ponajprije zbog činjenice da je AEK ljetos, nakon onih nemilih događaja u Ateni, između ostalog tražio izbacivanje Dinama iz svih natjecanja pod okriljem UEFA-e.

Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu iznio je drukčije razmišljanje u odnosu na te stavove.

"Apsolutno razumijem prodaju Ljubičića, bilo je dosta priča o tome tko se uvrijedio, tko se nije uvrijedio, ja se nisam uvrijedio. Bilo mi je drago što su ga prodali", rekao je Ljubić i objasnio:

"Realno, ako imaš u svlačionici igrača koji je nezadovoljan - što onda imaš od njega? Imaš osrednjeg lijevog beka koji je nekad na toj poziciji znao dobro izgledati jer ima kombinatoriku u sebi i imaš dečka koji očito ne može ući u sredinu terena iz tko zna kojeg razloga, ali valjda je i njemu prekipjelo."

Konačan zaključak glasio mu je:

"Ako možeš dobiti tri i pol milijuna eura od koga god, a treba ti novac jer si iskazao financijsku impotenciju u slučaju Brekalo, pa onda ako ćeš ići popuniti desnog beka, onda u ovoj situaciji možeš žrtvovati Ljubičića i dobiti financijsku injekciju."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider