Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
isključio joj dva igrača

Barcelona bijesna: Sudac koji "pomaže" Realu ponovno joj dijeli pravdu

Ovog vikenda na rasporedu je veliki madridski derbi između Reala i Atletica, dok Barcelona gostuje u Malagi i čeka kiks najvećeg rivala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priče o sudačkom namještanju u španjolskoj nogometnoj ligi sve su glasnije i glasnije kako se bliži kraj sezone. Real Madrid već godinama nije bio ovako blizu titule prvaka koju čeka još od 2012. godine, a na tome mu putu, slučajno ili ne, pomaže kontroverzni sudac Jesus Gil Manzano.

Riječ je o gospodinu koji je ne tako davno sudio utakmicu Villarreala i Reala, koja je okončana pobjedom gostiju 3:2. Kraljevski klub stigao je do pobjede preokretom i to nakon nekoliko vrlo čudnih odluka spomenutog suca, koji je pak nakon susreta viđen kako napušta stadion s plastičnim vrećicama Real Madrida. Što je bilo u njima, nitko dan danas nije saznao.

Manzano je bio sudac utakmice Real Madrida i Malage koja je završila pobjedom 2:1 Kraljevskog kluba. Sergio Ramos postigao je oba pogotka na utakmici, a jedan od njih zabio je iz evidentnog zaleđa.

Manzano je određen da sudi ovog vikenda Barceloni, kojoj je prije dva mjeseca isključio dvojicu nogometaša (Luis Suarez i Sergi Roberto) u uzvratnom susretu polufinala Kupa Kralja. Katalonci gostuju kod Malage, a u utakmicu ulaze s dva boda zaostatka za Real Madridom i utakmicom više.

Recimo da će Manzano suditi i El Clasico Reala i Barcelone, koji je na rasporedu krajem ovog mjeseca. Slučajno ili ne, nebitno je. Samo da se nakon te dvije utakmice što manje priča o sucu, njegovim odlukama i plastičnim vrećicama Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider