Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi izazov

Zrinjski ostao jedini BiH predstavnik u Europi, čeka ga Hajdukov krvnik

Zrinjski je izbacio Tiranu u 2. pretkolu Konferencijske lige s 4:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zrinjski je ostao jedini BiH predstavnik u Konferencijskoj ligi. U uzvratnom susretu 2. pretkola pobijedili su Tiranu s 3:2 i s ukupnih 4:2 osigurali prolaz u sljedeće kolo europskog natjecanja, gdje ih čeka Tobol.

Hajdukov prošloseznski krvnik osvojio je naslov prvaka Kazahstana i osigurao plasman u 1. pretkolo Lige prvaka, ali ondje se nije najbolje snašao. Dobili su pet komada od Ferencvarosa i europski put nastavili u 2. pretkolu Konferencijske lige

S ukupnih 3:1 izbacili su Lincoln Red Imps i sada ih čeka mostarska momčad koju s klupe vodi Sergej Jakirović.

Zrinjski ostao jedini BiH predstavnik u Europi

Sinoć je Zrinjski odlično otvorio susret protiv albanske momčadi, na odmor su otišli s prednošću od 2:0, ali na početku drugog poluvremena Tirana je zabila brzi gol i unijela nervozu u redove BiH prvaka.

Iako smo u posljednjih deset minuta vidjeli još dva pogotka, jedan Zrinjskog i jedan Tirane, domaći su nogometaši mirno priveli utakmicu kraju i potvrdili prolaz u sljedeći krug.

Od ostalih BiH predstavnika u Europi, Tuzla City je ispala nakon uvjerljivog poraza od AZ Alkmaara (0:5) i mostarski Velež od Hamruna koji je slavio ukupnim rezultatom 2:0.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider