Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadovoljan remijem u splitu

Koeman: To je možda već gol sezone, Hajduk je mogao zakuhati, ali…

Legendarni bivši nogometaš i menadžer Evertona Ronald Koeman bio je zadovoljan remijem na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk nije uspio napraviiti senzaciju, no njegovi navijači ispratili su igrače pljeskom nakon remija protiv Evertona.

Ronald Koeman ovog je ljeta potrošio čak 150 milijuna eura na pojačanja, a dvojica su mu na Poljudu donijela prolaz u skupine Europske lige. Jordan Pickford obranio je penal Saidu, a 50 milijuna vrijedan Gylfi Sigurdsson spasio je svoj novi klub muka pred 32 tisuće navijača na Poljudu.

''Fenomenalan gol, možda je Sigursson već postigao najljepši gol sezone. Svakako je bio jako bitan na samom startu drugog dijela. Mislim da smo od početka odradili dobru utakmicu, ali primili smo gol prije odlaska na odmor što je otežalo situaciju'', prenosi Koemanove riječi Dalmatinski portal.

Hajduk se nije, kao što smo možda očekivali, raspao nakon šokantnog gola, već su opet pritisnuli Engleze na njihovu polovicu što je rezultiralo 11-ercem.

''Možda se još nešto moglo zakuhati da je protivnik realizirao jedanaesterac, pogotovo s obzirom na ambijent, ali ukupno smo kontrolirali utakmicu i zadovoljan sam kako smo je odradili.''

''Everton se vratio u Europu, što je i zaslužio, jer mi smo u dvije utakmice bili bolji protivnik'', poručio je Nizozemac kojeg već za vikend čeka novo teško gostovanje kod Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Za čijim ispadanjem iz LP-a/EL-a nekako najviše žalite nakon dramatičnog play-offa?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider