Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac na meti Redsa

Ozljede poharale Liverpool: Klopp povukao prvi potez, a uskoro će i odriješiti kesu

Menadžer europskog prvaka ne želi ništa prepustiti slučaju pa će ovog siječnja krenuti po nove igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su Dejan Lovren, Joe Gomez i Joel Matip ispali iz stroja zbog ozljeda, menadžer europskog prvaka Liverpoola Jürgen Klopp krenuo je u potragu za još jednim obrambenim igračem.

Klopp je prije nekoliko dana vratio s posudbe iz Stuttgarta, 22-godišnjeg stopera Nathaniela Phillipsa, a sada želi iz Seville dovesti i Brazilca Diega Carlosa (26).

Brazilac je u lipnju ove godine stigao u Sevillu iz Nantesa za 15 milijuna eura, a nakon svega šest mjeseci njegova je cijena skočila na 60 milijuna eura.

Navodno je vodstvo Liverpoola već započelo pregovore sa Sevillom kako bi 26-godišnji Brazilac već u siječnju preselio na Anfield. Međutim, veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester United, te Real Madrid koji u njemu vidi dugogodišnju zamjenu za kapetana Sergia Ramosa.

Phillips je ove sezone u svim natjecanjima upisao 11 nastupa za Stuttgart, a u Liverpool se vraća s posudbe početkom siječnja i bit će spreman za nastup već protiv Evertona u FA Kupu, 5. siječnja.

Dejan Lovren oporavlja se od ozljede butnog mišića i ne igra posljednja dva tjedna, Gomez također ima problema s koljenom, dok je Joel Matip već ranije izvan pogona također, zbog ozljede koljena.

Liverpool vodi na ljestvici engleskog prvenstva sa 55 bodova, čak 13 više od Leicester Cityja, te 14 više od Manchester Cityja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider