Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan, dva, iks...

Kladioničarska najava 3. kola HNL-a a la UPU: Ljubo gađao strijelce, a Vale i Mateo navijaju za golijade

U drugoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši su se voditelji pozabavili aktualnostima iz 2. kola Supersport HNL-u i dali prognoze 3. kola u svom stilu.

Temeljitu analizu 2. kola mogli ste pogledati u 2. epizodi nove sezone podcasta Utakmicu po utakmicu, a ako se spremate na svojim listićima sljedeći vikend staviti koji par iz Supersport HNL-a, možete pogledati analizu trećeg kola u našoj rubrici "Kladionica“.

Naši prijatelji iz Samsunga pobrinuli su se da prezentacija njihovih tipova prođe po najnovijim standardima, a otvorili su s utakmicom Šibenika i Lokomotive.

Dama je otvorila i ovaj put pa je Valentina odigrala čistu dvojku na loksu, Mateo je odigrao na neriješen ishod, a Ljubić je uvjeren kako će Blaž Bošković nastaviti svoj golgeterski niz, dok Ćurka tvrdi kako će Šibenik dati gol.

Na paru Dinama i Istre Valentina je odigrala da će domaćin zabiti tri i više golova, dok Pukšar kaže kako će na utakmici biti više od četiri gola na susretu. Ljubić je ponovo pokušao pogoditi strijelca i opalio na Josipa Drmića, a Ćurka „hazarderski“ stavio jedinicu.

Na susretu Varaždina i Hajduka Valentina je odigrala dvojku, Pukšar kaže kako će Livaja zabiti i u drugoj odigranoj HNL utakmici zaredom, a Ljubić smatra kako bi moglo biti autogolova. Ćurka je uvjeren u najstrožu kaznu na tom susretu.

Na utakmici Osijeka i Slavena, Valetina i Mateo su opalili jedinicu, Ljubić je nastavio gađati strijelce i probao s golom povratnika Lovrića, a Ćurka je otišao korak dalje i pokušao pogoditi točan rezultat. Smatra kako će Bijelo-plavi slaviti 1:0.

Za kraj je ostala utakmica Rijeke i Gorice. Valentini je to dvojka, Mateo i Ćurka kažu kako će biti tri ili više golova, a Ljubo k'o Ljubo… Odigrao je na gol Frigana u tom susretu.

Više o 2. kolu i kladioničarsku najavu 3. kola Supersport HNL-a pogledajte u 2. epizodi podcasta UPU:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider