Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novo ime

Kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

Hrvatski nogometni kup u predstojećoj sezoni dobiva dodatak imenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Zagrebu je potpisan ugovor kojim je sportska kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa.

Najmasovnije nogometno natjecanje tako će u sezoni 2021./22. nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, počevši od utakmica šesnaestine finala koje su na rasporedu ovog tjedna, priopćio je HNS.

"Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmica", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić kazao je da su ponosni da hrvatski kup nosi ime SuperSporta.

"SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica", dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.

A Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a, rekao je da će "Hrvatska nogometna televizija izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja".

Hat-trick Marka Livaje 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider