Djevojka koja utrčala na travnjak za vrijeme trajanja finala Lige prvaka, Kinsey Wolanski, otkrila je novu zanimljivost vezanu za svoj osobni život. Osim lijepe svote novca koju je zaradila reklamirajući internetsku stranicu svoga dečka (procjenjuje se nekoliko milijuna dolara), Wolanski je dobila ponude za posao, ali i nove udvarače.

Ako joj je vjerovati, dvojica od brojnih udvarača nogometaši su Liverpoola koji su igrali u tom susretu!

"Ne želim otkrivati imena, ali dvojica igrača Liverpoola su mi poslala zavodničke poruke nakon što sam prekinula utakmicu", otkrila je britanskim medijima Wolanski, te nastavila.

"Jedan mi je poslao emotikon srca, a drugi napisao 'vidio sam te za vrijeme utakmice'. Nisam nijednom odgovorila jer imam dečka, ali provjerila sam njihove profile i znam da su nogometaši Liverpoola", kazala je 22-godišnja Wolanski, koja je potom otkrila svoj ambiciozni plan za budućnost.

"Kada napunim 30 godina, želim imati dovoljno novaca da se mogu umiroviti. Upad na finale Lige prvaka pomogao mi je u tome."

Njezin čin vidio je i otac, koji je inače šerif u losanđeleskoj policiji.

"Tati je laknulo jer sam imala kupaći kostim na sebi, odnosno što nisam bila gola."

Podsjetimo i da je mladoj Amerikanki UEFA odredila novčanu kaznu od 15 tisuća eura, što je ništa u usporedbi s ranije spomenutom cifrom koju je zaradila utrčavanjem na travnjak.