Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tata joj je šerif u LA-u

Plavuša koja je zasjenila finale Lige prvaka otkrila: "Javili su mi se nogometaši Liverpoola"

Plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama navodno je dobila udvaračke poruke nogometaša Redsa.

Kinsey Wolanski (Foto: AFP/Twitter) (Foto: AFP/Twitter)

Djevojka koja utrčala na travnjak za vrijeme trajanja finala Lige prvaka, Kinsey Wolanski, otkrila je novu zanimljivost vezanu za svoj osobni život. Osim lijepe svote novca koju je zaradila reklamirajući internetsku stranicu svoga dečka (procjenjuje se nekoliko milijuna dolara), Wolanski je dobila ponude za posao, ali i nove udvarače.

Ako joj je vjerovati, dvojica od brojnih udvarača nogometaši su Liverpoola koji su igrali u tom susretu!

"Ne želim otkrivati imena, ali dvojica igrača Liverpoola su mi poslala zavodničke poruke nakon što sam prekinula utakmicu", otkrila je britanskim medijima Wolanski, te nastavila.

"Jedan mi je poslao emotikon srca, a drugi napisao 'vidio sam te za vrijeme utakmice'. Nisam nijednom odgovorila jer imam dečka, ali provjerila sam njihove profile i znam da su nogometaši Liverpoola", kazala je 22-godišnja Wolanski, koja je potom otkrila svoj ambiciozni plan za budućnost.

"Kada napunim 30 godina, želim imati dovoljno novaca da se mogu umiroviti. Upad na finale Lige prvaka pomogao mi je u tome."

Njezin čin vidio je i otac, koji je inače šerif u losanđeleskoj policiji.

"Tati je laknulo jer sam imala kupaći kostim na sebi, odnosno što nisam bila gola."

Podsjetimo i da je mladoj Amerikanki UEFA odredila novčanu kaznu od 15 tisuća eura, što je ništa u usporedbi s ranije spomenutom cifrom koju je zaradila utrčavanjem na travnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider