Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
licitiranje je počelo

Još jedna zvijezda Bayerna prijeti odlaskom: Odbio je ponudu Bavaraca, imaju dvije opcije

U Bayernu je još svjež slučaj izgubljene zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kingsley Coman ima tek 24 godine, a ponekad se čini kao da je na sceni cijelu vječnost, možda i zbog silnih ozljeda koje su ga zadesile.

Coman je čak razmišljao i o prekidu karijere nakon serije teških ozljeda, ali prebrodio je sve nedaće i sad igra u sjajnoj formi. Ove je sezone na učinku od šest golova i 13 asistencija u svim natjecanjima.

Najava Comanove životne forme stigla je prošle sezone u Ligi prvaka - baš je njegovim golom Bayern srušio PSG i osvojio naslov. Sada je francuski krilni igrač odlučio sve to dobro naplatiti.

Coman je odbio Bayernovu ponudu za produženjem do 2026., piše Kicker. Bayern mu je ponudio 12 milijuna eura plaće godišnje, ali Coman bi se želio približiti Robertu Lewandowskom, koji zarađuje barem 20 milijuna. Smatra da njegove igre opravdavaju takav status.

gol expired Evo zašto ga zovu Hulk: Pogledajte kako je snažna brazilska zvijezda uništila protivnika u duelu divider

Trenutačni ugovor vrijedi do 2023., pa Bayern sada ima dvije opcije - ili produžiti ugovor, ili, ako odbije, prodati ga najkasnije sljedećeg ljeta da ne ode besplatno.

U Bayernu je još vrlo svjež slučaj Alaba - zvijezda Bavaraca odbila je sve ponude za produženje i na kraju sezone odlazi besplatno. Bavarci će svakako nastojati izbjeći isti scenarij s Comanom.

"Možda jednog dana poželim otkriti nešto novo. Pitao sam se puno pitanja prošlog ljeta, ali trenutačna situacija je potpuno drugačija. Igram jako dobro i puno i slažem se s trenerom", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider