Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv igrač

Dinamo bacio oko na prvog topnika švicarske lige: Traži ga i turski velikan

Kevin Carlos zanimljiv je brojnim klubovima, a među njima je i zagrebački Dinamo.

Sergej Jakirović (Foto: GOL.hr)

Nogometaši Dinama pod trenerskom palicom Sergeja Jakirovića marljivo treniraju i pripremaju se za novu napornu sezonu ispred njih.

Prijelazni rok u Maksimiru daleko je od gotovog, sve je izgledniji Petkovićev ostanak, ali šuška se da Modri traže pojačanje za sam vrh napada.

Modri su navodno zainteresirani za Kevina Carlosa, 23-godišnjeg Španjolca, koji je u dresu švicarskog Yverdona prošle sezone tresao mrežu protivnika 14 puta.

Bruno Petković Bruno Petković našao se na listi uz Ronalda, Yamala, Mbappea i Griezmanna, no ta ljestvica nije pozitivna divider

Riječ je o najboljem topniku švicarske lige, igrao je i u Španjolskoj, nosio je dresove Huesce i Real Deportiva, a prošlog ljeta stigao je u Yverdon, te se pokazao kao jako dobro pojačanje.

Njegova cijena prema Transfermarktu iznosi dva milijuna eura, a za njega je osim Dinama zainteresiran velikan iz Turske, Bešiktaš koji se spominje kao ozbiljna opcija za njegove usluge.

Ipak, sve su oči uprte prema Petkoviću i njegovoj odluci, ali i Brodiću za kojeg se šuška da bi mogao završiti u Mađarskoj za respektabilan iznos. Ostvari li Brodić transfer, nastati će rupa u napadu, a Kevin Carlos ističe se kao perspektivan napadač za čije je usluge Dinamo spreman zagrabiti u kasu.

Enzo Fernandez Nakon ovog nema povratka: Šest suigrača iz Chelseaja osudilo zvijezdu Argentine nakon "neoubuzdanog rasizma" divider

Nico Williams Nico Williams se predomislio: Do prije koji dan tvrdio da je tek potpisao novi ugovor! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?