Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okršaj u Maksimiru

Kek: Dinamo je najteži mogući protivnik, ali naša pobjeda ne bi bila čudo

Trener Rijeke Matjaž Kek najavio je polufinalni okršaj s Dinamom u Hrvatskom kupu...

Matjaž Kek (Photo: Goran Stanzl/PIXSELL)

Trener Rijeke Matjaž Kek ocijenio je da pobjeda protiv Dinama u polufinala Kupa ne bi bila nikakvo čudo.

"Već nakon ždrijeba bilo je jasno da nas čeka najteži mogući protivnik. Svi znamo što znači Dinamo u Maksimiru, ali radi se o jednoj utakmici i ne znam da li je čudo što tražimo prolaz u finale", rekao je u utorak Matjaž Kek.

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Dinama (17.30 sati) u polufinalu Kupa Hrvatske, a ove sezone u polufinalu se igra samo jedna utakmica. Iako u proteklim godinama Rijeka ima negativan ukupni omjer s Dinamom, trener Matjaž Kek je u eliminacijskim utakmicama ostvario pozitivan omjer, četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz, osvojivši pritom dva Kupa i jedan Superkup. Prošle sezone u finalu Kupa u Varaždinu Rijeka je svladala Dinamo s 3-1.

"Zadovoljan sam kako ekipa raste i kako igrači žele rezultat, u subotu Hajduku nismo dali priliku da dođe u šansu. Znamo da u srijedu neće biti lako, u ovakvim utakmicama izvedba mora biti savršena da bi stigli do pobjede. To među ostalim znači da moramo reagirati bolje u situacijama kada osvojimo loptu", kazao je, kako prenosi internetski portal Rijeke, trener Kek.

Već ranije plasman u finale Kupa, koje je na rasporedu 23. svibnja u Vinkovcima, izborio je Hajduk, koji je eliminirao Lokomotivu nakon boljeg izvođenja penala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider