Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a raspored je paklen

Katastrofa za Guardiolu i Manchester City: Reprezentativna stanka ih uništila!

Čak šest igrača Manchester Cityja zadobilo je ozljede tijekom reprezentativne stanke.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Manchester City Pepa Guardiole gura jako na tri fronta, u Premier ligi bodovno su izjednačeni na vrhu s Arsenalom, u polufinalu FA Kupa čeka ih Chelsea, dok im u Ligi prvaka predstoji veliki Real Madrid.

Već za vikend slijedi im direktan okršaj s Topnicima na Etihadu, ali španjolski stručnjak našao se u ozbiljnim problemima nakon dvotjedne reprezentativne stanke.

Naime, tijekom nastupa za reprezentacije čak šestorica igrača Građana vraćaju se u Manchester s ozljedama. Radi se o norveškoj zvijezdi Erlingu Haalandu, Englezima Stonesu i Walkeru i dvojici Portugalaca – Rubenu Diasu i Bernardu Silvi.

Novak Đoković VIDEO Ovdje je puklo između Đokovića i Ivaniševića? Prekrio je usta, ali ovo su svi čuli divider

Stonesova ozljeda čini se najtežom, on je šepajući napustio travnjak Wembeyja tijekom utakmice protiv Belgije. Southgate je naišao na kritike zbog nepotrebnog korištenja Stonesa svih 90 minuta protiv Brazila, a zatim je već u devetoj minuti protiv Belgije napustio travnjak zbog ozljede aduktora.

Osim spomenutih, Kevin De Bruyne nije ni otišao pomoći svojoj Belgiji u prijateljskim susretima, baš kao i Manuel Akanji za Švicarsku, već su ostali u Manchesteru liječiti ozljede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider