Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katalonska ekskluziva

Pao dogovor o "neviđenoj razmjeni": Juve Barci daje 25 milijuna eura, Pjanića i još jednog igrača!

"Barca i Juve složili dosad neviđenu razmjenu trojice igrača", piše u svojoj nedjeljnoj ekskluzivi katalonski Sport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski Sport, koji vrlo intenzivno prati Barcelonu, objavio je kako je klub s Camp Noua postigao dogovor s Juventusom koji uključuje trojicu igrača i odštetu.

U svojoj nedjeljnoj ekskluzivi Sport piše kako su "Barca i Juve složili dosad neviđenu razmjenu trojice igrača".

Barcelonin desni bek Nelson Semedo prijeći će u Juventus koji će Kataloncima dati Miralema Pjanića, Mattiju De Sciglija i još 25 milijuna eura.

"Ovakav složeni sporazum zahtijevao je puno sati pregovora između Barce i Juvea koji su oboje bili zainteresirani za razmjenu ovakvih karakteristika. Pjanić i De Sciglio već su dogovorili uvjete svojih ugovora pa preostaje još samo da se finalizira dogovor između Semeda i Juventusa", pišu Katalonci.

Juve našao desnog beka, ali čini se da je Barca bolje prošla

Kako stvari stoje, ništa ne upućuje na to da bi zajedno sa Semedom u pravcu Torina mogao krenuti i brazilski veznjak Arthur kojeg se u posljednje vrijeme spominjalo u kontekstu mogućeg prelaska u redove Stare dame.

Juventus je bio u sumanutoj potrazi za desnim bekom, dovođenje pojačanja na tu poziciju im je bio prioritet broj jedan i izbor je pao na Semeda, portugalskog reprezentativca koji je prije tri godine stigao na Camp Nou iz Benfice. Semedova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 50 milijuna eura, dok je Pjanić procijenjen na 52 milijuna eura, a De Sciglio na 9,5 milijuna.

S ovakvom razmjenom Barcelona može trljati ruke jer će dobiti i lijepu svotu novca koji joj nasušno treba kako bi mogla ubrzati proces dovođenja Lautara Martineza iz Intera. Sjajni argentinski napadač u ugovoru s Nerazzurrima ima klauzulu od 111 milijuna eura što Barca ne želi platiti pa već neko vrijeme pokušava spustiti cijenu.

Kako se Overeem ovdje izvukao?

Veličanstveni preokret Alistaira Overeema

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider