Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Održana dva sastanka

Katalonci najavili transfer-bombu: Barcelona čeka konačnu odluku Roberta Lewandowskog!

Robert Lewandowski ne želi karijeru završiti u Bayernu, htio bi se okušati još negdje u inozemstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U predvečerje 34. rođendana fenomenalni Robert Lewandowski nalazi se na svojevrsnoj prekretnici.

Njegov ugovor s Bayernom traje do 30. lipnja 2023. godine i zasad nema nikakvih najava da bi mogao potpisati novi. Štoviše, sve se više priča o želji poljskog reprezentativca da se u smiraj karijere okuša na nekoj drugoj destinaciji.

U tom smjeru ide i današnja objava katalonskog Sporta koji javlja da su čelnici Barcelone već održali dva sastanka s Pinijem Zahavijem, moćnim menadžerom koji zastupa Lewandowskog.

Zahavi i Barcelonin predsjednik Joan Laporta imaju dobar odnos što bi, pišu Katalonci, moglo biti ključno da dobiju Lewandowskog po dobroj cijeni.

Odšteta Bayernu i trogodišnji ugovor Lewandowskom

Na Camp Nouu računaju da bi cijela operacija, koja bi uključivala odštetu i trogodišnji ugovor za Lewandowskog, mogla koštati oko 100 milijuna eura. Koliko god Barca bila u ne baš zavidnoj financijskoj situaciji, u klubu drže da to nije pretjerani iznos za napadača takve klase, tim više što bi u priču mogli uletjeti i određeni sponzori.

Lewandowskog najviše privlači Španjolska odnosno tamošnja La Liga, a zna se što to znači – ili Barcelona ili Real Madrid. Budući da je Kraljevski klub kao primarnu metu označio Kyliana Mbappea i da koketira s Erlingom Brautom Haalandom, Lewandowski im nije u ovom trenutku u fokusu niti bi on išao negdje gdje neće biti udarni napadač.

U svakom slučaju, nešto se kuha – Barcelona traži vrhunsku klasu, Lewandowski mora donijeti konačnu odluku da li odlazi ili ostaje, a za očekivati je da mu Bayern, zbog svih zasluga, ne bi pravio probleme oko odštete ukoliko se odluči za ovo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider