Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suci na udaru

Katalonci gnjevno grme nakon poraza Barce u El Clasicu: "To je skandalozno, što se još mora dogoditi"

Real Madrid pobijedio je Barcelonu 3:1, no ostali su neki repovi…

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Katalonski mediji gnjevno grme nakon poraza (3:1) Barcelone u sudaru s Realom u Madridu.

El Clasico ne može proći bez kontroverzi. Oko jedne sudačke odluke digla se velika prašina.

Sport donosi naslov: „Što se još treba dogoditi!? Skandalozni penal nije dosuđen za Barcelonu.“

Igrala se 75. minuta, Real je vodio 2:0.

"Carvajal naletio na Lewandowskog"

„Carvajal je naletio na Lewandowskog i očito ga srušio u šesnaestercu Reala u izrazitoj gol-šansi“, bijesno piše Sport te nastavlja:

„Sudac Sanchez Martinez bio je dobro postavljen, sve je vidio, no ipak nije dosudio penal. Igrači Barcelone bučno su protestirali, ali sudac je pustio da se igra dalje. Nije išao na VAR pregledati situaciju. Čak je upozorio Xavija, koji je tražio da mu pojasni odluku“, grmi Sport.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE

Nekoliko minuta poslije Ferran Torres smanjio je na 2:1 i vratio utakmicu u neizvjesne vode. U tom su trenutku katalonski mediji još više potencirali opisanu spornu situaciju.

"Lakat Alabe u glavu Lewandowskog"

Pred kraj utakmice Martinez je dosudio jedanaesterac za Real. Nakon što je pregledao snimku, pokazao je na bijelu točku. Eric Garcia nagazio je Rodryga. Brazilac je preuzeo odgovornost i sam je izveo najstrožu kaznu. Udarac je bio precizan i postavio je konačnih 3:1.

Sport izdvaja još jednu situaciju u trenutku dok je Real vodio s 1:0. U zračnom duelu Lewandowskog i Davida Alabe Poljak je izvukao deblji kraj.

„Alaba je očito udario Lewandowskog laktom u glavu, i to tako da je Lewandowski pao kao pokošen, no sudac nije dosudio ništa. Da je sudio prekršaj, to bi morao biti jedanaesterac jer se dogodio u šenaestercu Reala“, zaključuje Sport.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider