Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
kakva šteta

Veliki udarac za Svjetsko prvenstvo: Otpao najbolji nogometaš svijeta

S 34 godine, središnji napadač Reala i Tricolora vjerojatno nikada neće igrati svoje drugo Svjetsko prvenstvo.

Karim Benzema i Lionel Messi (Foto: Afp)

Svjetski prvaci Francuzi morat će krenuti u obranu naslova bez svojega ponajboljeg napadača Karima Benzeme, koji je zbog ozljede konačno otpao sa Svjetskog prvenstva.

"Karim Benzema neće igrati za Francusku u Katru zbog ozljede mišića lijevog bedra, za koju je potreban trotjedni oporavak", stoji u priopćenju Francuskog nogometnog saveza.

Niz ozlijeđenih igrača nastavlja potresati francusku momčad, a napadač Real Madrida i dobitnik Zlatne lopte pridružio se Paulu Pogbi i N'Goloa Kantéu, Mikeu Maignanu, Presnelu Kimpembeu i Christopheru Nkunkuu.

gol expired VIDEO Lovren o Dalićevoj odluci o prvih 11: ''U savršenoj je poziciji, nikad nismo imali ovakvu kvalitetu'' divider

"Iznimno sam tužan zbog Karima, kojemu je ovo Svjetsko prvenstvo bilo glavni cilj", reagirao je izbornik Didier Deschamps. "Unatoč ovom novom udarcu za francuski tim, imam puno povjerenje u svoju skupinu. Učinit ćemo sve da odgovorimo na golem izazov koji nas čeka."

S 34 godine, središnji napadač Reala i Tricolora vjerojatno nikada neće igrati svoje drugo Svjetsko prvenstvo, nakon onog 2014. koje je završio kao najbolji francuski strijelac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider