Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti ga sprdao

VIDEO Benzema zamalo nije ušao na stadion uoči utakmice: Spasio ga fizioterapeut

Karim Benzema sinoć je torpedirao Chelsea s tri gola u Ligi prvaka, ali zamalo nije ušao na stadion.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moćni Real Madrid je na Stamford Bridgeu sredio Chelsea 3:1 u uvodnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, ali malo je falilo da junak Kraljevskoga kluba Karim Benzema uopće ne uđe na stadion.

gol expired Tko je najbolja devetka - Benzema ili Lewa? Izašao je iz Ronaldove sjene i Capella podsjeća na Di Stefana divider

Benzema je s tri gola torpedirao Plave uoči uzvrata sljedeći utorak, ali privukao je pažnju i uoči starta utakmice. Naime, na ulasku na stadion nije imao propusnicu, pa mu pedantni zaštitar na londonskom stadionu nije mogao dozvoliti ulazak s ostalim suigračima.

Ancelotti ga sprdao, spasio ga fizioterapeut

Pred njim je stajala slavna nogometna zvijezda, ali njegovo poznato lice nije slomilo zaštitara, koji se samo pravdao kako radi svoj posao. Nekoliko minuta kasnije stigao je spas jer je klupski fizioterapeut pronašao Benzeminu akreditaciju u autobusu, poslije čega mu je dozvoljen ulazak na stadion.

gol expired Luka Modrić se naklonio čudesnom Benzemi, dovoljne su bile samo dvije riječi divider

S tim detaljem šalio se i njegov trener Carlo Ancelotti.

"Rekao sam mu da neće igrati večeras jer je izgubio svoju akreditaciju, bez koje se ne može ući na teren. Ako ništa, dobro smo se nasmijali nakon toga. O njemu nemam što više dodati, zaista je fantastičan", rekao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider