Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne treba ga se bojati

Kapetan Reala suočio se i s većima od Salaha: ''On je samo još jedan igrač, nema straha''

Kapetan Reala Sergio Ramos najavio finale Lige prvaka 26. svibnja u Kijevu, gdje će njegova momčad po treći put zaredom pokušati osvojiti to natjecanje.

Galerija Sergio Ramos i Mohamed Salah (Foto: AFP) Sergio Ramos (Foto: AFP) Sergio Ramos (Foto: AFP) +2 Salah i Mane (Foto: AFP)

Liverpool je posljednja momčad koja je pobijedila Real Madrid u finalu Lige prvaka, a isti suparnici susrest će se i u ovogodišnjem finalu. Redsi su do Ukrajine stigli na krilima velikog trojca Mane, Firmino, Salah, ali ovaj potonji je najvažniji igrač Kloppove momčadi.

Međutim, kapetan Reala Sergio Ramos smatra da ga se ne treba bojati, rekavši da je Salah samo još jedan igrač.

''Vidjeli smo što Salah može ove sezone, ali on je samo jedan od 11 igrača s kojima se suočavamo'', izjavio je Ramos za Mirror te nastavio:

''Tijekom svoje karijere suočio sam se najboljim napadačima na svijetu, a mnogi od njih smatraju se najvećima ikad. Za mene nikad nema straha, poštovanje da, ali nikad strah.''

Dok je Liverpoolov plasman u finale iznenađenje, Real je po četvrti put u pet sezona došao do posljednje utakmice.

''Ne možemo biti arogantni, ali možemo biti sigurni. Znamo da je u DNK Reala osvojiti Ligu prvaka. Spremni smo obraniti naslov po drugi put i nećemo ga pustiti lako. Na početku sezone Liverpool nije bio momčad za koju se mislilo da će dogurati do finala, ali oni su ovdje jer zaslužuju biti ovdje'', zaključio je Ramos.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider