Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije pazio

Kapetan engleskog velikana žestoko kažnjen zbog izazivanja prometne nesreće

Veznjak je priznao točke optužnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan engleskog nogometnog premierligaša Aston Ville Jack Grealish (25) kažnjen je oduzimanjem prometne dozvole na devet mjeseci, te novčanom kaznom od 100.000 eura zbog izazivanja prometne nesreće u ožujku, objavili su engleski mediji.

Engleski reprezentativac je izazvao prometnu nesreću kada se vraćajući s jedne zabave udario u tri parkirana automobila, a potom se sa svojim Range Roverom zabio u zid.

Zanimljivo, nesreća se dogodila 24 sata nakon što je Grealish pozvao Britance da poštuju pravila uvedena zbog koronavirusa i ostanu kod kuće.

gol expired Nizozemska pobijedila i pomogla Hrvatskoj u borbi za polufinale Eura divider

Nogometaš Aston Ville je napustio mjesto nesreće prije dolaska policije, pa nije obavio alkotest, no svjedoci tvrde kako je bio u alkoholiziranom stanju. Policija je objavila snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi kako Grealish zabija svoj automobil u parkirana vozila.

Veznjak je priznao točke optužnice u vezi s razbijenim automobilima, te odvojenim incidentom iz listopada kada je prebrzo vozio u blizini klupskog kampa.

Mladom igraču neće biti problem platiti kaznu jer tjedno zarađuje oko 150.000 eura.

gol expired Nesuđeni protivnik Delije slavio ilegalnim udarcem protiv UFC-ove legende i već razmišlja o Miočićevom pojasu divider

Nakon što je izazvao nesreću kršeći "lockdown" 25-godišnjeg veznjaka još u ožujku je kaznio i klub.

Iz Aston Ville su tada objavili kako su duboko razočarani što je igrač ignorirao vladine smjernice o ostajanju kod kuće tijekom pandemije.

'Kapetan kluba Jack Grealish prekršio je vladine smjernice koje su jasne i kojih bi se svi trebali pridržavati," poručili su iz Ville dodavši kako je igrač kažnjen tako što je određeni iznos doniranim jednoj dobrotvornoj ustanovi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider