Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon viralnog videa

Ratni zločinac odgovorio legendarnom komentatoru i navijaču Zvezde: "Ustaška Kockico, Milojko Paveliću"

Poprilično bizaran sukob odvija se u srpskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni srpski komentator Milojko Pantić, koji nikad nije skrivao privrženost Crvenoj zvezdi, javno se odrekao kluba nakon što su predsjednik Zvezde Dragan Džajić i tajnik Zvezdan Terzić uručili dres s brojem 1 Draganu Vasiljkoviću.

Vasiljković, poznatiji pod nadimkom Kapetan Dragan, osuđen je na 13 i pol godina zatvora zbog ratnih zločina u Kninu i Glini. Potez Zvezde izazvao je brojne osude, pa i Pantićevu, koji se oglasio u videu koji je postao viralan.

Između ostaloga, ustvrdio je da je Dragan 1991. pucao na sunarodnjake tada igrača Zvezde Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića te da se "srami umjesto njih" zbog "besramnog čina." Odgovorio mu je Kapetan Dragan, koji tvrdi da je Pantić plaćen za svoj čin.

gol expired Bajci njemačkog četvrtoligaša stigao je kraj: Bayer pregazio Saarbrucken za finale Kupa divider

"Nikada nisam ratovao s nekom nacijom Roberta Prosinečkog. Zar si ti, Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao ustaškog Mojsija?" prenose srpski mediji.

"Ovdje nije problem tvoj kronični alkoholizam, to se liječi, ali tvoj autošovinizam je teško izlječiva bolest. Naročito ako se nekom isplati, kaži koliko su dobio srebrenjaka da izdaš ne mene, već sve jasenovačke novomučenike? Kaži ako smiješ", napisao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider