Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađenje

VIDEO Guardiola saznao neugodnu vijest od novinara, pogledajte njegovu reakciju: "Molim?"

Atletico Madrid i Manchester Cityja igraju drugu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u srijedu, od 21.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola, trener Manchester Cityja najavio je uzvratni dvoboj protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka koji se igra sutra od 21 sat u španjolskoj prijestolnici. 

Prva je utakmica okončana minimalnom pobjedom engleskog sastava, a uoči sutrašnjeg dvoboja Guardiolu je iznenadila vijest o odlasku Fernandinha na kraju aktualne sezone.

Danas je prvi pred novinare prvo izašao kapetan mančesterskog sastava, a sve je iznenadio odgovorom na pitanje hoće li i naredne sezone igrati u dresu "Građana"

36-godišnji veznjak samo je kratko kazao: "Ne", a potom dodao:

"Želim redovito igrati. Vraćam se nazad u Brazil, to sam odluku donio u dogovoru sa svojom obitelji, a to je ipak najvažnije za mene", odgovorio je Fernandinho kojem na kraju aktualne sezone istječe ugovor s Cityjem.

Pep ostao zatečen na pitanje novinara

Nekoliko minuta kasnije pred novinare je izašao i Guardiola, a jedan od novinara odmah ga je upitao za komentar na Fernandinhovu odluku. Španjolski trener je ostao zatečen pitanjem pa odgovorio kako prvi put čuje za to:

"Nisam to znao, vi ste mi to prvi rekli. Nisam čuo za to. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne znam, jako nam je važan. Pitat ću ga", odgovorio je Guardiola koji je bio poprilično iznenađen ovom informacijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider