Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Kaos u Pašalićevoj svlačionici: Gomez i trener htjeli se potući, Iličić sve spriječio?

Ključna je bila zamjena na poluvremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atalanta je sinoć pobjedom kod Ajaxa 0:1 izborila plasman u osminu finala Lige prvaka zajedno s Liverpoolom, a Ajax nastavlja u Europskoj ligi.

Talijanska je momčad hit Lige prvaka već drugu sezonu zaredom, ali uskoro bi se sjajna družina mogla raspasti ako je vjerovati talijanskim medijima.

Atalanta je u petom kolu odigrala 1:1 protiv Midtjyllanda i zamalo zakomplicirala prolaz dalje, a stanje u svlačionici nakon te utakmice bilo je loše.

gol expired Modrić komentarom bocnuo Ramosa: "Gdje si parkirao konja?" divider

Trener Gasperini u toj utakmici izvadio je veliku zvijezdu Gomeza na poluvremenu i uveo Iličića. Taj potez nije se svidio argentinskom veznjaku i navodno se htio potući s Gasperinijem u svlačionici, a sve je spriječio upravo Iličić, koji je stao na suigračevu stranu.

Nakon toga Gasperini je dao ostavku, ali čelnici talijanskog kluba nisu je prihvatili jer Atalanta ima dobre rezultate i nema potrebe za promjenom trenera, ali ako momčad okrene leđa treneru, i rezultati će biti loši. Stanje je i dalje neizvjesno.

Rachael Ostovich (Instagram) UFC joj dao otkaz, nagovaraju je da pokrene sve popularniji posao: ''Možete me poljubiti u…'' divider

''Pokraj svega napisanog i izrečenog, gledam samo teren. Moram slobodno donositi odluke tijekom utakmica. To je princip koji se ne može zanemariti. Večeras smo vidjeli vrijednost Papua'', rekao je Gasperini nakon sinoćnje utakmice. Prema izjavama bi se dalo zaključiti da se stanje popravilo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider