Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Kaos u Engleskoj: Više od 100 pozitivnih nogometaša na koronavirus

EFL nije imenovao klubove ili igrače koji su bili pozitivni na novi koronavirus.

Championship (Foto: AFP)

Vodstvo English Football League (EFL), koje upravlja s tri lige ispod Premiershipa (Championship, League One, League Two) objavilo je u petak kako je 112 osoba pozitivnih na koronavirus u posljednjem krugu testiranja.

EFL nije imenovao klubove ili igrače koji su bili pozitivni na novi koronavirus, tek kako će zaražene osobe provesti 10 dana u samoizolaciji.

Irwin Rivera Stravičan zločin na Floridi: MMA borac pokušao ubiti svoje sestre jer su mu tako "naredile više sile"

"Tijekom posljednjeg kruga je testirano 3.507 igrača i klupskog osoblja iz 66 EFL klubova, a 112 pojedinaca je pozitivno", objavio je EFL u izjavi.

"Ovi rezultati odražavaju brzinu širenja virusa usred pojave nove varijante COVID-19, ali niski zabilježeni brojevi u većini klubova znače da smo i dalje sigurni da naši protokoli i dalje ublažavaju širenje zaraze kako je predviđeno."

Filip Zubčić Zubčić nakon sjajnog uspjeha: "Sutra je već nova utrka, nadam se da mogu i bolje"

Kao što je najavljeno ranije ovog tjedna, EFL i Udruga profesionalnih nogometaša (PFA) od ponedjeljka 11. siječnja uvest će testiranje COVID-19 dva puta tjedno za 72 kluba.

Ujedinjeno Kraljevstvo zabilježilo je više od 2,8 milijuna potvrđenih slučajeva COVID-19 i više od 78.000 smrtnih slučajeva.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati