Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet će krenuti

Engleska zvijezda odbila razgovore o novom ugovoru, odmah se oglasio Pep Guardiola

Harry Kane i Tottenham priča su koja traje godinama, ali pitanje je hoće li i zauvijek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je serijom od tri uzastopna poraza u Premier ligi pao na osmo mjesto, a klub iz sjevernog Londona zadesila je vijest koja bi mogla još i više zaboljeti od trenutne razočaravajuće forme.

Kapetan engleske reprezentacije i napadač Tottenhama Harry Kane odbio je bilo kakve razgovore na temu potpisa novog ugovora.

Ne želim niti pričati na tu temu sve dok ne završi ova sezona, poruka je koju je Kane odaslao klupskim čelnicima.

Upravo je to ono što dodatno zabrinjava pristaše Spursa, jer bude li Kaneov ostanak u klubu ovisio o onome što će se dogoditi u preostala tri mjeseca, ne piše im se dobro.

Tottenham je trenutno osmi u Premier ligi, sa sedam bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Manchester Unitedom koji drži četvrtu poziciju, posljednju koja će voditi u Ligu prvaka sljedeće sezone. U Europi ih više nema, u Liga kupu su ispali u polufinalu dok u FA kupu su još uvijek u igri, ali tamo će teško do trofeja, tim više što su u natjecanju i dalje Chelsea, Liverpool i Manchester City.

Guardiola: Tottenham je odbio četiri naše ponude za Kanea

Nedugo nakon što je ovaj Kaneov ultimatum postao tema u engleskim medijima, oglasio se i Pep Guardiola. Na konferenciji za medije uoči današnje utakmice Manchester City – Tottenham trener Cityja otkrio je da su prošlo ljeto imali čak četiri ponude za Kanea.

"Poslali smo prvo jednu koju smo zatim još tri puta poboljšavali, ali sve četiri su odbijene."

Kao da je Guardiola htio između redova poručiti da će ovo ljeto opet krenuti po igrača čiju tržišnu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 100 milijuna eura.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider