Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte fotografiju

Šalabahter za kamermana: Ono kad ne znaš prepoznati igrače na terenu

Urnebesna scena obilježila je okršaj AZ-a i Lazija, a za sve je kriv kamerman i njegov šalabahter.

AZ Alkmaar (Foto: Afp)

Nizozemski AZ sinoć je i u uzvratu svladao Lazio s 2:1 te potvrdio plasman u četvrtfinale Konferencijske lige, ali malo tko jutros priča o toj utakmici. Nizozemci su oba puta pobijedili Rimljane s identičnih 2:1, a iako se jučerašnji uzvrat igrao tjedan dana poslije uvodne utakmice u Rimu, kamerman televizije koja je radila prijenos nije bio spreman.

Antonio Milić (desno) VIDEO Nakon 27 godina izborili četvrtfinale, zaboravljeni Vatreni poveo slavlje: Nastala je ludnica divider

Naime, nije napamet naučio sve aktere susreta pa je tako teško mogao ispunjavati zahtjeve svog režisera, međutim čovjek se snašao i isprintao njihove likove na komad papira te ih zalijepio na kameru.

Kamermani to inače rade

To nije neobično za kolege kamermane kad su na terenu, a slične scene mogle su se vidjeti i po hrvatskim travnjacima. Osobito u uvodnim kolima Hrvatskog kupa, u kojem igraju niželigaši čiji su igrači manje poznati na nacionalnoj razini pa kamermani znaju tako pripremiti utakmicu jer se ranije nisu susretali s tim igračima.

Turski navijači FOTO Iz Turske stižu nemile scene: Razbili glavu srpskom vrataru pa Talijanu slomili nos divider

Laziovi igrači nešto su poznatiji nego domaći niželigaši, ali ovom je nizozemskom kamermanu ipak trebala mala pomoć. Navijači Rome jedva su dočekali obraniti ga na društvenim mrežama:

"Nije ni čudo da čovjek mora tražiti pomoć jer Lazio ne igra prečesto Europi", napisao je jedan zločesti navijač Rome na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider