Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
radoznali urugvajac

Kamere uhvatile Suareza na mobitelu i otkrile što je gledao za vrijeme utakmice

Suarezu je propao transfer u Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je sinoć na svom stadionu pobijedila Elche 1:0 i osvojila Gamper kup. Gol za trofej zabio je Griezmann u drugoj minuti susreta.

Utakmica se igrala bez gledatelja, a Barcelona je opravdala ulogu favorita. U dresu katalonskog kluba debitirao je i Miralem Pjanić koji je nedavno došao, a oni koji su na izlaznim vratima susret su gledali s tribina. Među njima je bio i Luis Suarez kojem je propao transfer u Juventus.

Kako prenose talijanski i španjolski mediji Juventus je poručio Suarezu da ipak želi Edina Džeku, a da on može potražiti drugi klub.

Suarez je odbačen u Barceloni i trenutno traži novu destinaciju. Sjajni Urugvajac pogledao je cijelu utakmicu s tribina, a dosta je vremena proveo gledajući u mobitel. Tako su ga kamere uhvatile kako čita medijske članke i izjave Josepa Bartomeua o njemu.

"Luis Suarez je još uvijek igrač Barcelone. Osim toga ne mogu više ništa reći. Atletico Madrid će ga pokušati dovesti ako raskine suradnju sa nama i ode kao slobodan", rekao je Bartomeu, a Suarez se još jednom uvjerio da odlazi od svog najboljeg prijatelja Messija i to u Atletico.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider