Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako ovo komentirate?

Kamere snimile talijanskog reprezentativca kako vrijeđa Boga, odmah su ga suspendirali

Manuel Lazzari je dobio utakmicu kazne jer je – bogohulio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš rimskoga Lazija Manuel Lazzari suspendiran je od strane Talijanskoga nogometnoga saveza zbog "bogohulnih psovki" izrečenih tijekom dvoboja protiv milanskog Intera (1-3) u nedjelju.

Lazzari je talijanski reprezentativac i dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog "bogohulnih izraza" na početku drugog poluvremena protiv Intera.

Ova je odluka donesena nakon gledanja televizijskih slika, bez detalja o psovkama, a za bogohuljenje je u prosincu kažnjen i veznjak AS Rome Bryan Cristante.

Na stadionima bez publike, riječi igrača ili trenera koje su uhvatili mikrofoni i kamere sve više dovode do disciplinskih posljedica u Italiji. U novije vrijeme, također je na temelju zvučnih i video zapisa pokrenute još dvije savezne istrage, koje su u tijeku, nakon uvreda na nogometnom terenu i izvan njega.

Jedna se od njih je i prepirka Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua tijekom četvrtfinala talijanskog kupa između AC Milana i Intera iz Milana (1-2) 26. siječnja. Druga je razmjena uvreda između trenera Intera Antonia Contea i predsjednika Juventusa Andrea Agnellija, popraćena opscenom gestom milanskog trenera, nakon polufinalne revanš utakmice Talijanskoga kupa 9. veljače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider