Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debi već u nedjelju?

Kraj sapunice, Kalinić napokon stigao u Milan: ''Sretan sam što sam ovdje''

Nikola Kalinić stigao je u Milano gdje će kompletirati transfer života.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Kalinić stigao je u milansku kliniku La Madonnina gdje je obavio prvi dio liječničkih pregleda uoči potpisa za Milan. Iako se potpis najavljivao danas, on će se, prema pisanju talijanskih medija, dogoditi sutra u jutarnjim satima.

''Sretan sam što sam ovdje'', prenosi prvu izjavu novog igrača Milana Gazzetta dello Sport. Prema istom mediju, posao je vrijedan 25 milijun eura, a dogovoren je u tradicionalnom talijanskom stilu posudbe uz obvezu otkupa. Prva rata tako će iznositi 10 milijuna eura, a druga 15.

Milan je nakon potvrde transfera objavio i video dolaska Kalinića na preglede. Debi bi se mogao dogoditi već u nedjelju kada Milan dočekuje Cagliari. U prvom kolu je Milan, koji je ovoga ljeta potrošio ogroman novac na pojačanja i doveo gotovo cijelu novu momčad, s 3:0 uvjerljivo slavio protiv Crotonea.

Saga oko dolaska Kalinića u Milan bila je jedna od najvećih sapunica prijelaznog roka. Kalinić je na kraju odbio trenirati s Violama i to je bio konačni znak da je njegova dvogodišnja epizoda u Fiorentini gotova. Kalinić je za Fiorentinu u svim natjecanjima zabio 33 gola u 83 utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider