Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drž', ne daj

Kako se Hajduk doveo u situaciju da mora drhtati do posljednje sekunde u Šibeniku?

Hajduk je pobijedio Šibenik u utakmici koja je imala dramatičan završetak.

"Šibenik – Hajduk, do 65. minute činilo se da ćemo gledati rutinsku pobjedu Hajduka, a onda je bilo drž' ne daj, klasična priča", riječi su kojima je Valentina Miletić u podcastu Utakmicu po utakmicu najavila analizu utakmice odigrane na Šubićevcu.

"Zanimljivo je kako se Hajduk dovede u tu situaciju da mora strahovati i da Pajač mora presuđivati u posljednjoj sekundi i da mora suditi kraj utakmice prije nego što je zapravo bio kraj. Ja poštujem njegovu odluku da svira kraj i da se spasi svih problema, puno manji mu je problem zaključit utakmicu na 2:3 nego pustit još jedan napad Šibenika u kojem se može dogoditi ista situacija kakva se dogodila u duelu Mese i braniča Hajduka", rekao je Mateo Pukšar.

"Ali kao da se uvijek mora dogoditi", primijetio je Ivan Ljubić.

"Mora se dogoditi. Pazi, kako je došlo do te situacije? Dva gola kod kojih golman Lučić nije imao šanse. Onda naravno da je voda u ušima, 90. minuta, sijevaju napadi Šibenika, ovi ne mogu izaći iz svojih 16 metara. Od izlaska Livaje Hajduk ne postoji na terenu."

"Ideš zatvoriti utakmicu, uvedeš Awaziema i otvoriš je", komentirao je Ljubić te dodao:

"Slična utakmica onoj prvoj, Hajduk je mirno plovio prema pobjedi i onda nestao s terena."

Zaključno, Ljubić je istaknuo:

"Vrijedna pobjeda za Hajduk na Šubićevcu, iskoristili su kiks Dinama i došli na minus sedam. Kaže Leko da je Dinamo druga galaksija za njih. Zdrav Dinamo, onaj od prije nekoliko tjedana možda i jest, ali sad nije."

Cijela 29. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider