Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najkorišteniji travnjak hnl-a

Kako riješiti problem s Kranjčevićevom? "Ne postoji plan da se rasteretiti taj stadion, naprotiv, postoji plan kako povećati broj utakmica na njoj"

Stadion u Kranjčevićevoj godišnje doživi najviše utakmica u HNL-u i zato je travnjak tako loš, ali zasad ne postoji rezervna opcija za njega.

Nogometaši Hajduka u prošlom kolu pobijedili su Rudeš 2:0, ali ta je pobjeda ostala u sjeni teške ozljede Mihaela Žapera.

O toj temi proteklog vikenda razgovarala je polovica nogometne Hrvatske, pa tako nije prošla nezapaženo ni u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Kranjčevićeva je nesretna za Hajduk? Nije samo za Hajduk nesretna Kranjčevićeva. Žaper se već jednom tamo ozlijedio, Elez se tamo ozlijedio, Lovre Kalinić tamo je polomio koljeno. Već se skupila ozbiljna kolekcija ozljeda na tom stadionu. To su neke realnosti HNL-a, osobito Kranjčevićeve, koja je stadion s najviše HNL utakmica. Ne postoji plan kako će se to smanjiti, naprotiv, postoji plan kako sljedeće sezone još više povećati broj utakmica na tom stadionu", rekao je Igor Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 23. kola Supersport HNL-a pronađite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider