Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li nade?

Može li se iskorijeniti nasilje u domaćem nogometu? "Nazovimo stvari pravim imenom"

Polufinale Kupa Hajduk - Dinamo obilježili su veliki neredi na Poljudu.

Premda je u fokusu nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu bilo 29. kolo SuperSport HNL-a, još uvijek su svježe uspomene na kaos koji se dogodio poslije polufinala Kupa na Poljudu.

Hajduk je u međuvremenu dobio kaznu od dvije utakmice pred praznim tribinama, u gledatelji podcasta pitaju ima li nade da se iskorijeni divljaštvo s naših stadiona.

"Ovo se nije dogodilo 25 godina, ovakav ulet na teren. Nisam osuđivao Bad Blue Boyse zbog Atene, neću osuđivati niti Torcidu zbog ovoga, nijedan se novinar nije usrećio s osuđivanjem ultras skupina i nema tu prevelike sreće uopće komentirati takvo nešto", rekao je Mateo Pukšar i dodao:

"Zaista ne možemo shvatiti što je bio cilj tog trka u srijedu i tko je zapravo bio meta, nemam pojma, stvarno ne znam."

Ivan Ljubić je bio dosta izravniji:

"Ne znam zašto svi bježe od toga da se stvari nazovu pravim imenom. Napravljeni su incidenti koji su se nažalost prelili izvan stadiona. Rekao si 25 godina, ali bilo je raznoraznih utrčavanja i egzibicija u međuvremenu, što na Poljudu, što na Rujevici. Na Maksimiru nemaš taj luksuz. Ovo je izazov s kojim se treba pobrinuti država i nešto što je neshvatljivo u potpunosti."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider