Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad samo odijela

VIDEO Kako je Jakirović postao modni guru: "Prigovorili su mu zbog odijevanja na klupi, pa ih je pitao - 'hoćete li vi bodove ili manekena?'"

Sergeju Jakiroviću u jednom su klubu prigovorili zbog odijevanja na klupi, ali ih je brzo doveo u red.

Derbi Sergeja Jakirovića, kako su kolokvijalno nazvali okršaj Gorice i Rijeke, dvaju najraspoloženijih momčadi u drugoj polovici sezone, otišao je na stranu domaćina. Jakirović je ostao bez bodova, ali može biti zadovoljan što je prvi put u karijeri bio pobjednik kola na Trofeju Tomislav Stipić.

Vlado Boban u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu ispričao je kako je od čovjeka koji se svojedobno svađao s upravom oko svog stila odijevanja došao do statusa nogometnog modnog utjecajnika.

"Sreli smo se u kafiću jednom i ja mu kažem: 'Ti si se počeo lijepo odijevati čak i kad ideš gledati utakmice, a ne samo kad ih vodiš.' Otkrio mi je da je svojedobno čak imao problema zbog svog odijevanja na jednom razgovoru za posao. Nakon sufliranja uzvratio im je: 'Hoćete li vi bodove ili manekena?' Jakir je taj koji donosi bodove, ali rekao je da prati što mi 'laprdamo' i zato je odlučio izvaditi sako iz ormara. Rekao je kako ima još toga", nasmijao se Boban.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz domaćeg nogometa pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider