Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Repovi poslije derbija

VIDEO Kako je Icardijeva masnica ispod oka razbjesnila Džeku: "Tipično za njih, sramota"

Hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković nije imao puno posla u velikom turskom derbiju.

Edin Džeko (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Ne stišava se bura nakon velikog derbija turskog nogometa između Fenerbahčea i Galatasarayja. Iako je utakmica završila miroljubivim rezultatom (0:0), bio je to pravi ratnički okršaj s ukupno 45 prekršaja i sedam žutih kartona koji se nakon posljednjeg sučevog zvižduka prelio i na društvene mreže.

Galatasaray je naime objavio fotografiju svog napadača Maura Icardija s masnicom ispod oka uz koju su poslali žestoku poruku:

"Oni koji žele pravdu za sebe i večeras su nastavili manipulirati turskim nogometom. VAR soba i 26 kamera ne vide i mi osjećamo sram zbog njih. Neka se srame oni koji su nogomet u Turskoj doveli do ove točke", pisalo je u objavi turskog kluba.

O čemu se točno radi? Gosti tvrde da je Icardi zaradio ozbiljne batine na utakmici s Fenerom, a na društvenim su se mrežama pojavile dvije snimke. 

Prva na kojoj se može vidjeti kako je jedan igrač Fenerbahčea opalio Argentinca rukom po glavi, nakon čega ovaj pada na travnjak, a druga snimka otkriva kako je Icardi završio u vratnici nakon jednog duela.

Snimku kako igrač Fenerbahčea udara Icardija možete vidjeti OVDJE.

Nakon svega se oglasio i BiH napadač Edin Džeko koji je jasno poručio što misli o optužbama Galatasarayja i njihovoj argentinskoj zvijezdi:

"Icardi je glavom pogodio okvir gola, a oni su ga stavili na Instagram i plaču zbog penala. Tipično za njih. Sramota", poručio je iskusni napadač.

Kako je Mauro Icardi "završio u vratnici" možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider