Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesan viral

Kako je Groznica iz Lokomotive postao Gabriel Grealish: "Za sve je kriv igrač Vitorije"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Mateo Pukšar otkrio je kako je preimenovao Gabriela Groznicu.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je govora o 11. kolu Supersport HNL-a, a jedan od lajtmotiva proteklog kola domaćeg prvenstva bio je novi nadimak Gabriela Groznice, koji mu je dao Mateo Pukšar u izravnom prijenosu utakmice Osijeka i Lokomotive.

Gabriel Groznica ili kako ga od nedavno vjerojatno zove cijelo društvo, Gabriel Grealish, ima sličnu frizuru kao puno poznatiji Jack Grealish iz Manchester Cityja, a Pukšaru je to bilo dovoljno da igrača Lokomotive preimenuje u eteru:

"To je priča stara mjesec i pol dana koja mi je sad došla na naplatu kad su igrali Vitorija i Hajduk. Bio je jedan Jota u Vitoriji, jedan kolega je rekao kako Jota izgleda kao Jota kao Grealish sa Wisha (jeftina verzija, op.a.). To mi je bilo super i spomenuo sam to u prijenosu, ponovio sam to u još jednom prijenosu za igrača sa sličnom frizurom i taj me Grealish počeo pratiti.“

"Kad sam to rekao u prijenosu, shvatio sam što sam napravio i primijetio da petero ljudi iz kluba, koji su sjedili kraj mene umire od smijeha. Počeo sam se smijati i ja, što sam mogao“, objasnio je Pukšar pozadinu viralne priče vikenda.

Više saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider