Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mandži svih 90 minuta

Juventus tek s dva igrača više do pobjede i prvog mjesta

U susretu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Chievo 2-0 preuzevši barem do nedjelje prvo mjesto na ljestvici Serie A.

Sami Khedira slavi pogodak za Juventus (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Torinska "Stara dama" je slomila Chievo tek s dva igrača više. U 37. minuti je isključen Samuel Bastien, a 61. minuti je pocrvenio i Fabrizio Cacciatore. Šest minuta kasnije Juve je stigao do vodstva.

Filippo Bernardeschi je povratnom loptom uposlio Samija Khediru koji je zabio za vodstvo gostiju. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Gonzalo Higuain u 88. minuti postigavši pogodakl glavom na ubačaj Douglasa Coste.

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za Juve.

U ranije odigranom susretu Atalanta je na gostovanju pobijedila Sassuolo 3-0 golovima Andrea Masiella (30), Bryana Cristantea (83) i Rema Freulera (83).

Juventus je pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s 56 bodova, dva boda više od Napolija kojeg u nedjelju očekuje domaći ogled protiv Bologne. Na trećem mjestu je Lazio sa 46 bodova, Inter ima 43 boda na četvrtoj poziciji, a peta je Roma sa 41 bodom. Chievo je na 13. poziciji s 22 boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider