Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje bi im bio kraj

Juventus se uključio u priču koja bi mogla šokirati Inter i dodatno demoralizirati Seriju A

Romelu Lukaku bio je jedan od najboljih napadača u Premierligi dok je igrao za Everton, ali i nakon loše sezone u ManUtd-u ima velikana koji bi ga rado voljeli vidjeti u svojim redovima.

Romelu Lukaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Već smo pisali kako je Inter ozbiljan kandidat za dovođenje Lukakua, ali sad se u cijelu priču uključio i Juventus, prenosi ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Belgijac je posljednju sezonu u Evertonu odradio s impresivnih 25 golova u 37 ligaških nastupa. Međutim, nakon preseljenja na Old Trafford, nije sve bilo tako idealno. Forma je bila u silaznoj putanji te je prošla sezona završila s posebnim razočaranjem.

Protekle sezone je u 45 utakmica u svim natjecanjima postigao ukupno 14 golova, što je vrlo loš prosjek za napadača iz top šest klubova.

No, budući da je u tijeku prijelazni rok, Lukakua se spominje u kontekstu nekoliko klubova, prvenstveno iz Serie A. I sam je ranije izjavio kako želi igrati u Italiji.

''Igranje u Serie A je san, stvarno bi bio san'', kazao je Lukaku za Sky Sports te nadodao:

''Nadam se da ću moći igrati prije ili kasnije, čak i ako sam trenutno usredotočen na ManUtd.''

Momčad koja je najviše povezivana s belgijskim napadačem je Inter. Lukakuov agent već se sastao s direktorom kluba, ali sad je zanimanje pokazao još jedan gigant Juventus.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider