Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
super mario!

Mandžukić zabio Romi i pokazao "novitet" u svojoj igri

Talijanski derbi u saveznoj državi Massachusetts odigrali su Juventus i Roma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu International Champions Cupa u nedjelju navečer prijateljski su dvoboj odigrali talijanski rivali Juventus i Roma. Susret je odigran u Foxboroughu, u saveznoj državi Massachusetts, a odlučen je Juventusovim boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Regularni dio susreta (90 minuta) završio je rezultatom 1:1, a strijelac tog jednog pogotka za Juventus bio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Alex Sandro vidio je utrčavanje Mandžukića u prazan prostor iza leđa obrane, naš je igrač zaobišao suparničkog vratara Alissona i poslao loptu u praznu mrežu.

Ne viđamo Mandžukića često u situacijama da dribla suparničke igrače, stoga je ovakav njegov potez u najmanju ruku zanimljiv.

Roma je do poravnanja stigla u 74. minuti, nakon što je Kolarov sjajno pronašao Džeku na petercu, kojem nije bilo teško samo skrenuti loptu u mrežu.

Kod izvođenja jedanaesteraca jedini je neprecizan bio 18-godišnji napadač Rome Tumminello, kojem je rezervni vratar Pinsoglio sjajno pročitao udarac i obranio. Nakon toga su svi izvođači bili precizni i Juventus je upisao bodove na International Champions Cupu.

Recimo i da je Mandžukić igrao do 66. minute, kada je trener Allegri povukao njega i još četvoricu drugih igrača s travnjaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider