Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na otvorenoj liniji

Mandžukića opet guraju iz Juvea, ali Inter bi najradije obavio spektakularnu zamjenu

Mario Mandžukić ponovno se našao u centru pažnje kao igrač koji bi mogao napustiti Juventus do kraja prijelaznog roka.

Mario Mandžukić i Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Do kraja prijelaznog roka u Italiji ostalo je još nekoliko dana, točnije do ponedjeljka navečer, a Juventus ima još nerazjašnjenih pitanja.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, čelnici Juvetusa i Intera su preko vikenda razgovarali oko Maura Icardija i Paula Dybale, ali Paraticci je Marotti iznio i drugu ponudu.

Marotta bi najradije obavio zamjenu Icardi za Dybalu, ali Juventus zasad ima druge ideje. Sportski direktor Juvea nudi maksimalno 35 milijuna eura i Marija Mandžukića za napadača Intera, ali to je nešto što se Nerazzurrima ne dopada.

Neugodno rješenje za Inter nagovješćuje da će teško doći do dogovora u kojem bi Mandžukić preselio u Milano, a Icardi u suprotnom smjeru, ali možda jedan od klubova popusti. U narednim danima moglo bi doći do dogovora koji će olakšati jaz između klubova i biti u interesu svih.

Mandžukića se cijelo ljeto seli iz Torina, a talijanski mediji pišu da čeka odlazak ''s koferima u ruci'', ali zasad nema konkretnog rješenja.

Dinamo obara rekord, zadržava Olma i dovodi pojačanje: Velika šansa za povijesni uspjeh u Ligi prvaka! Momčad Dinama (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider