Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Buffon zamalo tragičar

Juventus zabio iz sumnjivog jedanaesterca i prošao u finale Kupa

Juventus je nakon pobjede 1:0 u prvoj utakmici isti rezultat ponovio i u uzvratu.

Miralem Pjanić (Foto: aFP) (Foto: Afp)

Juventus je u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Italije protiv Atalante slavio s 1:0 i s ukupnih 2:0 izborio finale. Pogodak odluke zabio je Miralem Pjanić iz jedanaesterca u 75. minuti utakmice.

Bila je to dvojbena odluka suca: Blaise Matuidi pao je u kaznenom prostoru nakon kontakta s igračem Atalante, povlačenja je bilo, ali dojam je i da je francuski nogometaš olako pao. Uslijedili su žestoki prosvjedi igrača Atalante, ali sudac je ostao pri svojoj odluci.

Atalanta je zahvaljujući nepromišljenom potezu Gianluigija Buffona u 64. minuti imala dobru priliku povesti i izjednačiti ukupni rezultat. Vratar Stare dame istrčao je 30-ak metara od svojih vrata, Alejandro Gomez je puno prije došao do lopte i pucao skoro s polovice igrališta, ali Juve i Buffona spasila je vratnica.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić je u dresu Juventusa odigrao cijeli susret, a u 35. minuti mogao se upisati u strijelce, ali je njegov udarac uspio zaustaviti golman Atalante.

U drugom polufinalu večeras se sastaju Lazio i AC Milan, čija je prva utakmica završila 0:0.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider