Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Epilog uvreda Lukakuu

Juventus kažnjen zbog rasističkih ispada navijača: Protiv Napolija zatvoren dio tribina

Utakmica je završila 1:1, a uvrede su uslijedile u nadoknadi susreta kada je Lukaku realizirao jedanaesterac i postavio konačni rezultat.

Lukaku i Cuadrado (Foto: Afp)

Zbog rasističkih uvreda upućenih nogometašu Intera Romeluu Lukakuu Juventus je kažnjen djelomičnim zatvaranjem tribina na prvoj idućoj domaćoj utakmici.

Tako će za prvenstveni ogled Serie A protiv Napolija, koji je na rasporedu 23. travnja, biti zatvoren donji dio južne tribine torinskog stadiona. Razlog je vrijeđanje na rasnoj osnovi koje su navijači Juventusa uputili belgijskom napadaču Romeluu Lukakuu u prvom polufinalnom susretu talijanskog Kupa.

Taj je dvoboj završio 1:1, a uvrede su uslijedile u nadoknadi susreta kada je Lukaku realizirao jedanaesterac i postavio konačni rezultat. Pritom je Lukaku dobio drugi žuti karton zbog neprimjerenog slavlja nakon pogotka te je suspendiran jednom utakmicom neigranja.

Kolumbijac Juan Cuadrado, inače igrač Juventusa, kažnjen je s tri utakmice zbog fizičkog napada na Samira Handanoviča, vratara Intera, koji je, pak, kažnjen s jednom utakmicom zbog sudjelovanja u incidentu. Ova dvojica nogometaša također su, kao i Lukaku, pocrvenjela u burnoj završnici ovog polufinalnog dvoboja.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider